Ik heb veel nieuwe volgers erbij gekregen het afgelopen jaar, diegene die mij al vanaf het begin volgen…zien, lezen en voelen de veranderingen die ik heb doorgemaakt als persoon, maar ook in wie ik ben en wat ik doe, als Natasja van ‘Twinflame Rollercoaster Life’.

Ik wil al sinds begin dit jaar, mezelf ‘opnieuw’ voorstellen.

Maar wie is Natasja nou eigenlijk?😅

Of Tassie? Twinflame reader/expert/coach? Astrologe in opleiding? Weervrouw van het kosmische/astrologische weerbericht?✨ ⛈️ 

De gastvrouw in de bouwkeet👷🏻‍♀️of de verbinder met mijn speelsheid en humor?

Wat heb ik te brengen in de hedendaagse wir-war en ‘hype’ van tweelingzielen en het spirituele ontwaken? En hoe kan ik met mijn ‘zijn’ artikelen, filmpjes en persoonlijke readingen etc mensen helpen? Voldoe ik wel aan alle verwachtingen? Hoe zet ik mezelf neer? Vragen die mij wel is bezig en wakker hebben gehouden..

Ik hou helemaal niet van labels (zeg ik altijd) en toch gebruik ik het voor mezelf ook.

Waarom eigenlijk? Want ik ben, zoals ik aan het begin schreef niet alleen maar een tweelingzielen reader o.i.d. 

Het aanbod voor tweelingzielen is in krap 2 jaar tijd, zo ontzettend hard gegroeid dat als je met een bedrijf gevonden wilt worden, je elke dag zou moeten posten, elke dag filmpjes zou moeten maken om in het algoritme te blijven om er doorheen te komen op social media. Het woord twinflame of tweelingziel je wel moet gebruiken om gevonden te worden op Google of ergens anders.

Ik vind dat knap lastig om dat bij te benen en dat wil eigenlijk ook helemaal niet! Want als ik voor mezelf spreek…wil ik mensen vooral handvaten en inzichten geven en ze helpen te richten op hun eigen (helings) proces en mij daarop focussen.

En zeg nou eerlijk… in de hedendaagse wereld van de tweelingzielen hype en social media ‘scoor’ je er gewoon niet mee als je als ‘twinflame’ reader of coach niet read of iets zegt over de andere tweelingziel. It’s like a ‘big elephant’ in the room😅🐘 wat ik toch even wil benoemen.😌…

Jullie mogen best weten….. dat ik in de afgelopen 3 jaar echt een paar keer heb geroepen dat ik er mee wilde stoppen en dan kwam er altijd weer iets of iemand op mijn pad waardoor ik weer verder ging.🔥

Onlangs kreeg ik nog een super lieve recensie van iemand die zei: ‘Natasja moet hiermee doorgaan met wat ze doet…’ dat kwam ook weer op het juiste moment.🙏🏽😅

Ik probeer altijd dicht bij mezelf te blijven en niet te kijken naar wat een ander doet of zegt. Ik vind dat iedereen met wat ie doet er mag zijn en zijn of haar taak/bijdrage heeft op deze aardbol. 🌍

Mijn taak of bijdrage is gewoon mezelf te zijn, vanuit mijn ervaring en vanuit mijn hart met ‘wat’ hulp van dat team😇daarboven mensen te helpen. 

Ik ben eigenlijk altijd wel wat koppig en eigenzinnig geweest. (Ik ben ook 6 weken te vroeg geboren.)

Waar iedereen linksom gaat, gaat Tassie rechtsom en dat zal ik hoogstwaarschijnlijk ook altijd blijven doen.🤣😄

Dat eigenzinnige is denk ik wel mijn kracht,🔥maar soms ook best eenzaam.

Met 3 tweelingzielen, met de derde recent weer (fysiek) uit mijn leven, met vlak daarna (na 5 jaar) nummer 1 in korte tijd weer een paar keer tegen het lijf aanlopen.. nou dan leer je op een gegeven moment waar het nou echt om gaat. 🎢😅

Dat karretje van de achtbaan gaat ook bij mij (regelmatig) soms 88x per dag rond.

Ook ik, kon en kan het onmogelijk, gewoon niet meer buiten mezelf omzoeken of de verantwoordelijkheid voor mijn gevoel en verwachtingen bij mijn tweelingzielen neerleggen. Dat heb ik echt heel lang wel gedaan en dat leverde mij echt vrij weinig op. Maar ook dat heeft bijgedragen aan waar ik nu ben..en dat is…het aanwezig zijn in het hier en het nu 🌍 je richten op jezelf, het durven los te laten wat morgen zal gebeuren of over een week. 

De kracht uit jezelf weten te halen, je eigen verantwoordelijkheid pakken, ook al zit je in die achtbaan, is echt uitdaging kan ik je vertellen en zeker als je een bedrijf hebt wat met tweelingzielen te maken heeft. De grootste trigger ever! Die ik zelf heb opgezet en heb bedacht🙋🏻‍♀️🤣 (grootste mindfuck voor mezelf)

Ik wil iedereen die mij altijd bedanken voor hun persoonlijke readingen etc, via deze weg ook weer terug bedanken.🙏🏽

Jullie zijn (naast die 3 tweelingzielen) mijn grootste drijfveer, motivatie maar ook grootste (positieve) trigger geweest (en nog steeds) voor wie ik ben en wil zijn in mijn bedrijf of als Tassie van TFRL 🙏🏽💜

Voor alle mensen met een tweelingziel of die zoekende zijn in hun spirituele ontwakingsproces, alle hulp en de juiste reader, healer of coach die bij jou hoort komt vanzelf op je pad. Veel mensen weten vaak niet eens meer hoe ze bij mij terrecht gekomen zijn😂🤷🏻‍♀️ 

Er is voor iedereen een iemand die jou met de juiste woorden, heling, inzichten en hulp bieden in elke fase van je proces of leven om veder te komen op je pad.

Want daar draait het uiteindelijk om. Ik weet niet als je dit leest, of IK die persoon ben voor jou… en daar gaat het mij ook niet om.

Je hebt dit berichtje/post in ieder geval tot aan het einde gelezen.💜 

Ik hoop dat je hier wat uit kan halen (inspiratie, kracht, heling of misschien wel weerstand of triggers…en snapt dat ik als tweelingzielen reader (plak er een label op) ook maar gewoon een mens ben en niet een goeroe of alwetend iemand.

Ik ben gewoon Natasja uit Kampen met een kat🧙🏼‍♀️ die vanuit haar 💜 , eigen kracht, innerlijke wijsheid 🦉 met alles wat ze doet, der eigen ding doet, anderen wil helpen, niets meer en niks minder.🙏🏽

PS: Laat je niet gek maken! (Ook niet door mij😉) Luister vooral naar jezelf! 

Liefs Tassie 😘👷🏻‍♀️🙋🏻‍♀️✨🪐

Misschien wil je dit ook lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *