Is er een tweelingziel, zielsconnectie of soulmate in jouw leven en wil jij juist rondom de volle maan inzichten krijgen over wat jij bijvoorbeeld mag loslaten en wat jouw (jullie) thema is rondom de betreffende volle maan? Dan ben je bij Twinflame Rollercoaster Life aan het goede adres. Boek nu je persoonlijke volle maan reading, afgestemd op jouw energie, tweelingzielenproces en persoonlijke geboortehoroscoop! Een lezing op zielsniveau. 

Hoe werkt de volle maan reading voor tweelingzielen? Ik open voor jou de Akasha-kronieken, werk met kaarten en gebruik jouw persoonlijke geboortehoroscoop om jou te voorzien van een reading die helemaal is afgestemd op jou en je tweelingzielenproces. Je ontvangt de reading via een filmpje op You Tube (zo’n 20 minuten, besloten link). Ook ontvang je een persoonlijke affirmatie (afgestemd op jou energie), die jij tijdens de volle maan kan gebruiken om jezelf extra kracht te geven. 

Tot wanneer kun je de volle maan reading voor tweelingzielen boeken? Je kunt deze reading het gehele jaar door boeken. De eerstvolgende volle maan, is de volle maan die gebruikt wordt voor de reading.

Let op: je kunt de reading tot maximaal 2 dagen voor de volle maan bestellen, dus boek hem op tijd. Er zijn iedere volle maan maar een beperkt aantal lezingen aan te vragen.

Volle Maan reading boeken

Een volle maan reading kost €44,44- Je ontvangt jouw persoonlijke volle maan reading op de dag van de volle maan via een besloten You Tube link. Je kunt jouw reading boeken in de webshop.

Tot snel!
Liefs Natasja