Hallo lieve lezers,

Tussen mijn laatste blog en die van nu zit een tijdsbestek van bijna 3 tot 4 maanden….

Ik vond het tijd voor een nieuwe up date! Want het najaar staat voor deur en de maand september kan je heel mooi ook zien als een deur naar de herfst de tijd om te oogsten en te ontvangen! Wat heeft mij (Natasja) dan de afgelopen tijd/zomer bezig gehouden?

Ik sta NU en afgelopen zomer op een kruispunt…(grote transformatie) waarin ik een hele andere ‘weg’ insla voor mezelf… De foto die bij dit stukje hoort, heb ik in juli in de vroege ochtend genomen op het Project N307 (IJsseldelta programma) waarbij aan de weg werd gewerkt. Ik werk op dit project als gastvrouw/receptioniste (en nog zoveel meer)het project is zo ontzettend groot in omvang, ik ben vorig jaar in augustus aangehaakt op het moment dat de brug werd gebouwd, bruggen staan natuurlijk voor verbinding en voor Flevoland en Overijssel is dit een hele belangrijke verbinding. Maar spiritueel gezien stond afgelopen jaar ook in het teken aan het herstellen van de verbinding met mezelf en daarmee dus uiteindelijk een nieuwe ‘weg’ in te slaan…

Ik heb zoveel leuke lieve mensen ontmoet en ben ontzettend betrokken bij alles in het reilen en zeilen van de bouwkeet en het project.

Ook energetisch en spiritueel gezien een heel bijzondere plek. Het heeft mij dan ook veel moeite gekost (en nu nog steeds) mijzelf weer los te maken van deze werkplek. Iets wat ik niet ken…want zoals je verder leest in mijn blog, waren mijn werkplekken vaak ook een rollercoaster omdat er tweelingzielen bij betrokken waren.

‘Mijn vaste volgers weten dat ik in een bouwkeet als receptioniste/gastvrouw werk…maar wat velen niet weten (en waar ik heel voorzichtig mee ben om te delen) is dat vanaf 2013 mijn werkplekken onlosmakelijk verbonden zijn geweest tweelingzielen en zielsconnecties…. Ik ben en probeer altijd heel zuiver en discreet te zijn over mijn tweelingzielen en werkplekken en wil en zal mijn tweelingziel(en) never te nooit in verlegenheid brengen of hun privacy schenden…dat even gezegd te hebben.’

Het project N307-Kampen komt (of is) ten einde, in week 40 verdwijnd de bouwkeet en houdt mijn werk op. Ik krijg van het universum op deze werkplek de kans om het mooi en rustig af te sluiten. Iets waar ik zo dankbaar voor ben. Niet vluchtend naar een andere baan (weg van mijn tweelingziel). Wat eerder wel het geval was…. Deze baan en het afgelopen jaar (2022/2023) was echt een van de meest fantastische werkplekken die ik heb gehad, waar ik alle fronten gegroeid ben( jah ook spiritueel!) en mezelf heb herondekt.

Het tweelingzielenproces maakt alleen wel 10 jaar lang zo een groot deel uit van mijn leven dat het toch tijd werd hier e.e.a over te schrijven of in ieder geval iets te delen erover. Het hoofdstuk tweelingzielen en werkplekken lijkt na tien jaar (durf het bijna niet uit te spreken) ten einde te komen.

Maar dit is niet iets wat ik ken… dag in dag uit was dit mijn leven. Tien jaar lang altijd wel een tweelingziel fysiek aanwezig (maar dan in een werkomgeving) Het was altijd wel in een achtbaan en die lijkt ineens tot stilstand te komen. Mijn wereld, draaide vooral na mijn ‘seperatie’ 24/7 om mijn tweelingziel en nu ben ik zo ver geheeld, dat de wereld weer om mezelf draait i.p.v om mijn tweelingziel(en) 

Ik zit ineens in mijn ALLEEN in het karretje van de achtbaan… Dat is echt ontzettend raar kan ik je vertellen….Begrijp mij niet verkeerd… een tweelingzielenproces stopt eigenlijk nooit echt, maar naarmate je heelt en ontwikkelt raakt dit steeds meer naar de achtergrond en in mijn geval is het ontzettend grote verandering omdat ik eigenlijk altijd wel een fysieke tweelingziel in mijn buitenwereld heb gehad.

Ik sta aan de drempel van een compleet nieuwe hoofdstuk.

Waarin mijn reguliere baan, tweelingzielproces en mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling altijd zo in elkaar verweven zijn geweest en nou heb ik ineens (zo voelt het) de regie weer in eigen handen…en weet ik hier soms niet altijd even goed mee om te gaan. Ook dit is een proces….mijn eigen transformatie proces waarbij ik in een rustiger vaarwater kom en volledig in mijn eigen kracht kom te staan.

Vanaf begin dit jaar (februari) tot aan het voorjaar (mei) leek het bijna zeker dat ik mee zou gaan naar een nieuw project in IJburg waar 2 bruggen worden gebouwd, maar dit werd van het voor jaar (in het eclipsseizoen) eventjes omgegooid. Vanaf dat moment (voorjaar) ben ik ‘zoekende’ naar ander werk, maar vooral wat bij mij past… (met een diepere betekenis) en dan kom je eigenlijk in een heel ander soort transformatie proces. Ik mag/moet gaan kijken naar wat ik graag wil…wie ben ik op het werk (zonder een tweelingziel) en wat heb ik eigenlijk te brengen?
Zonder dat ik geleid of getrechterd wordt naar een baan waar een tweelingziel of zielsconnectie aanwezig is waar ik iets mee heb uit te werken.

….Want….

….Mijn werkplekken hebben vanaf 2013 altijd een dubbel betekenis gehad, een tweelingziel maar ook vol met leerstukken met mensen met wie ik ook nog karmatische stukken had liggen. Dit alles, liep vaak synchroon of parallel met vorige levens.

Ik probeer nu alle gebeurtenissen, spirituele ontwikkelingen, van de afgelopen jaren een plekje te geven. Maar ook het hebben van een bedrijf en alle ontwikkelingen die daar bij horen bij te benen. Toen ik begon met TFRL wilde ik het liefst stoppen met mijn reguliere job. Maar voor nu houdt een reguliere baan mij vooral aanwezig in het hier en het nu. Mijn droom is absoluut om ooit te kunnen stoppen met een reguliere baan en mij volledig te kunnen storten op mijn eigen bedrijf en astrologie… maar voorlopig helpt het mij juist heel dicht bij mezelf te kunnen blijven en aanwezig in het hier en het nu. (En het financiële aspect natuurlijk)

Dit was in een notendop mijn zomer, waarin ik ontzettend veel heb losgelaten en achter mij heb gelaten. Ik heb trouwens ook heel veel geklust en veranderd in mijn huis en tuin. Dit jaar woon ik namelijk 5 jaar in Kampen, is het 5 jaar geleden dat ik mijn geboortestad en alles wat ik kende achter me liet en ben ik 5 jaar gescheiden (van mijn huwelijk en relatie die ik 13 jaar heb gehad). Tijd voor een nieuw hoofdstuk voor Tassie, dus al het oude moest weg/eruit. (555 staat voor grote veranderingen en transformatie) 

Ik heb zelf ontzettend veel zin in het najaar, een nieuwe baan (die nog steeds op mijn pad moet komen), mijn astrologie opleiding en nog zoveel meer leuke mooie dingen die ik al een tijdje klaar heb liggen voor jullie, maar gewoonweg niet aan toe kom, door.. nou jah..alles wat je hierboven leest.

Mijn kaartendek staat op in ieder geval op nummer 1 om deze uit te brengen…keep u posted!

Liefs van Natasja 

Misschien wil je dit ook lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *