Naast Twinflame Rollercoaster Life heb ik nog een aantal mooie samenwerkingen met prachtige zielen, waaruit super leuke en mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan.

Sanne Anya

Sanya Anya heeft een prachtig boek geschreven genaamd ’De maan herinnert mij’.

De maan herinnert mij is een confronterend en oprecht liefdesverhaal over tweelingzielen, polyamorie, seks, verlangens, bestaansrecht en spiritualiteit.’

Bekijk hier de video die ik met haar heb opgenomen en beluister hier de podcast over haar boek.

Debb & Tas

In het voorjaar van 2020 kwam mijn heksenzusje Debbie ook wel bekend als MsGoldflower op mijn pad. Debb & Tas als 2 personen een dag en nacht verschil, maar juist daarom klikte het ook.
Er ontstond direct een hele hechte vriendschap en een mooie samenwerking.

Debbie en ik hebben allebei op andere spirituele platformen de kans gekregen, om ons te ontwikkelen rondom het leggen van kaarten en het geven van readingen. Nu willen wij met onze Instagram pagina hetzelfde doen voor andere prachtige zielen. Wij geven andere met onze pagina, de kans zich te ontwikkelen rondom het kaartleggen en het verder openen van hun spirituele ontwikkeling, maar daar vooral veel plezier in te hebben. Dit is ook waar Debb & Tas voor staan.

Humor, het plezier hebben in wat je doet, meegaan met de flow en het vooral allemaal te laten ontstaan.

Wil jij ook bij Debb & Tas een keer een Pick a Stack doen op onze pagina? Stuur ons dan een privé berichtje of een mailtje.

Contactgegevens Debb & Tas:

Instagram: Debb & Tas
Mail:debbie.natasja@gmail.com
YouTube: Debb & Tas


VolleMaanKalender.nl

In het najaar van 2021 kwam Nadi van VolleMaanKalender.nl op mijn pad. Dit klikte eigenlijk al direct en had ik er weer een soulmate zusje bij. Vanuit daar ontstaat elke weer iets moois voor op beide onze pagina’s.

Op haar website schrijf ik regelmatig artikelen over tweelingzielen. Lees onder het kopje ‘artikelen over tweelingzielende stukken die ik heb geschreven.

VolleMaanKalender.nl