In een Twinflame Astrology reading duid ik de belangrijkste (ziels) punten in jou geboortehoroscoop die betrekking (kunnen) hebben op je persoonlijke maar ook op je tweelingzielen-proces en spirituele ontwikkeling. Hierbij betrek ik eventueel huidige standen (transits) van de planeten/maancyclus erbij en eventueel de toekomstige invloeden hiervan. Ik combineer dit met jou blauwdruk (door te werken met de Akasha kronieken)

Natuurlijk gebruik ik ook mijn kaarten en kijk ik naar jullie verbinding, blokkades, vorige levens, eventuele zielsafspraken, naar jouw persoonlijke groei, zielsmissie en wat verder nog omhoog mag komen voor of over jouw tweelingzielen-proces op zielsniveau.

Let op! 

De Twinflame Astrology reading is alleen voor diegene waarbij een tweelingziel, tweelingzielen vlam of tweelingzielen straal bekend is. Ik gebruik alleen jouw geboortehoroscoop en niet die van een ander. Hier moet ook toestemming worden gegeven door de persoon zelf.

Een duo reading is mogelijk (mits hier toestemming is gegeven door de persoon zelf.) Neem hier contact met mij op voor meer informatie over een duo reading of het aanvragen hiervan.

✨🪐Twinflame Astrology reading boeken✨🪐

Een 🪐✨Twinflame Astrology 🪐✨reading kost €88- Je ontvangt jouw reading in een filmpje van circa 50 min binnen 3 weken via een besloten You Tube link. Je kunt jouw reading boeken in de webshop

Tot snel!

Liefs, Natasja