De Akasha kronieken kan je zien als een grote bibliotheek of database waarin alle informatie over jou, je vorige levens, zielsafspraken en je zielsmissie in liggen opgeslagen. Dit wordt ook wel de ‘blauwdruk’ van je ziel genoemd.

De ‘Heren’ van de Akasha kronieken’ bewaken jouw gegevens zorgvuldig en zullen alleen de informatie via jou meesters,leraren en dierbaren verschaffen, aan en door mij heen als kanaal wat JIJ op DIT moment in je Tweelingzielenproces nodig hebt. Lees voor meer informatie mijn artikel op VolleMaanKalender.nl ‘Wat zijn Akasha kronieken (en hoe kan dit jou helpen in je tweelingzielenproces)?‘.

Naast de reading zal jij ook automatisch een healing van mij ontvangen zodat er eventuele blokkades worden opgelost en het weer kan gaan stromen.

Tevens kan ik je energieveld voor je reinigen (de energie clearen) zodat jij (meer) in je eigen kracht en energie komt te staan en jij in het dagelijks leven, meer energie zult hebben en meer rust zult ervaren in je tweelingzielen proces.

Twinflame Akasha reading boeken

Een ✨TWINFLAME AKASHA READING ✨ kost €111,00 euro en zal plaats vinden via Teams op een afgesproken datum en tijdstip. Je kunt jouw reading boeken in de webshop.

Tot snel!

Liefs, Natasja