In een ‘season’ reading geef ik jou inzichten en handvaten (vanuit zielsperspectief) i.c.m jou persoonlijke geboortehoroscoop van seizoen naar, naar seizoen. 

Belangrijke (volle)manen, of andere tendensen in de energie, astrologisch en kosmisch die eraan komen neem ik mee.

Ik doe geen voorspellingen, maar ik geef je inzichten (en opzetjes) romdom de energie, processen en de stand van zaken in het hier en nu,en hoe je hiermee kan omgaan.

Als er een tweelingziel,zielsconnectie of soulmate betrokken is, kan ik dit voor je meenemen. Maar over het algemeen is deze reading voor jou persoonlijke (spirituele) ontwikkeling bedoeld.

Periode 1: Lente-equinox naar Zomerzonnewende 

Periode 2: Zomerzonnewende naar Herfst-equinox 

Periode 3: Herfst-equinox  naar Winterzonnewende

Periode 4: Winterzonnewende naar Lente-equinox (hiervoor raad ik mijn jaarreading aan, verschijnt binnenkort) 

Dit zijn dus 4 periodes per jaar. Er is een beperkt aantal readingen per periode beschikbaar. In mijn webshop, zie je de beschikbaarheid van het aantal readingen. Wil jij alvast een reading vooruit boeken? Geef dit dan eventjes aan voor welke periode jij je reading wilt ontvangen. 

Season reading boeken

Een  ✨Season reading ✨ kost €66- Je ontvangt jouw persoonlijke reading in een filmpje van circa 35 minuten, je ontvangt jou reading vanaf de seizoenswisseling tot maximaal een week erna (ligt aan de belangstelling en tijdstip van het aanvragen) via een besloten YouTube link.

Je kunt jouw reading boeken in de webshop

Tot snel!

Liefs, Natasja