Vorig jaar op 25 juli kreeg ik van een kennis artikel doorgestuurd Dag buiten de tijd 2022, zij dacht dat het misschien leuk was voor mij om te lezen. Maandenlang heb ik Natasja haar artikels gelezen op site van VolleMaanKalender. Ik vond haar artikels boeiend, inspirerend en leerde zoveel van haar. Ik wou graag een reading laten doen door haar maar vond het altijd een beetje vreemd en waarschijnlijk was ik bang dat iemand mijn toekomst voorspelt.. In maart dit jaar, toen ik midden in een “tornado” zat en niet wist welke richting ik moest in mijn leven heb ik contact opgenomen met Natasja en haar gevraagd om een reading te doen voor mij. Het leuke aan haar reading is dat zij eigenlijk niet echt voorspellingen doet maar mij inzichten heeft gegeven zodat ik persoonlijk en spiritueel kan groeien. Zij heeft mij belang laten inzien van om hier en nu te zijn en heeft mij in mijn kracht laten staan. Zij zegt niet wat je wilt horen maar wat je echt nodig hebt op dat moment maar ook belangrijk is voor je toekomst.

Natasja haar reading is puur en oprecht. Met momenten is zij zelfs streng voor mij geweest wat ik echt nodig had. Wat ontzettend mooi, waardevol en persoonlijk aan haar reading is, is dat zij haar reading op video zet zodat jij het altijd terug kunt zien.

Elke keer als ik terug naar kijk, is het een mooie herinnering wat en waar mijn focus moet zijn, krijg ik nieuwe inzichten en zet zij mij terug in mijn kracht. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

Dankjewel lieve Natasja uit de grond van mijn hart voor alles.

Biljana ❤ (Augustus 2023)

Ik kom al 1,5 jaar bij Natasja, ik vind haar echt een geweldige vrouw. Vaak klopt het wat ze zegt ze moet vooral door gaan, ze helpt veel mensen!!

Dank je wel 😊

M. (April 2023)

Ik heb eerst voor mijzelf een Reading laten doen door Natasja over mijn tweelingzielenproces. Die was heel treffend en gaf mij meer inzicht. Een paar maanden later heb ik een astrologische Reading laten maken door Natasja van mijzelf en mijn tweelingziel. Mijn tweelingziel was inmiddels zelf namelijk ook bewust dat wij tweelingzielen zijn. Het gaf mij enorm veel inzicht waardoor ik zelf verdere stappen ben gaan zetten in het proces van zelfliefde en heling.  Maar ook mijn twin kreeg meer inzicht in zichzelf. 

Kortom: echt een aanrader om een Reading door Natasja te laten maken.

Erwils (2023)

Het was even een heftige storm tussen mijn tweelingziel en mij. Ik had al meerdere experts op tweelingzielen geraadpleegd maar zij resoneerde totaal niet met mij.

Gezien ikzelf hooggevoelig ben wilde ik deze keer zeker weten of ik wel de juiste persoon ben tegengekomen die mij in de heftige storm met mijn tweelingziel kon helpen. Gelukkig had het universum mij de juiste persoon gebracht. 

Natasja is echt geweldig mooi lief mens. Het maakte zo bijzonder dat ze goed met mijn slechthorendheid omging. De liefde en zorg voor mij gaf mij vertrouwen. 

De Reading maakte alles compleet. Voor het eerst voelde ik echt dat de Reading echt klopte met mijn tweelingziel en mij. Door de Reading weet ik nu echt dat mijn tweelingziel en ik dit leven elkaar gaan helen dankzij de helderheid die Natasja in de uitgebreide Reading gaf aan mij. 

Ik raadpleeg haar regelmatig als ik even in een storm zit zodat ik weet dat ik op de juiste weg ben met mijn tweelingziel. Mijn tweelingziel is de onbewuste en nuchtere waardoor ik de hulp van Natasja wel kan gebruiken 😅 

Sinds ik met Natasja werk is het tussen mij en mijn tweelingziel heel erg veel gebeurt in de goede zin. Doordat ik door de Reading en healing van Natasja mijzelf kan helen komt ik dichterbij mijzelf waardoor er ook meer rust is tussen mijn tweelingziel en mij. 

Ik ben Natasja heel erg dankbaar voor haar eerlijke en zuiver sessies die zij geeft. Doordat ik regelmatig een sessie doe kom ik sneller in proces en heelheid met mijn tweelingziel. 

Ik raad je Natasja aan als je helderheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zoekt. Je zal er geen spijt van hebben!

Lea (2022)

Ik ben gevoelsmatig op deze plek, deze site, bij Natasja terecht gekomen. Ik lees sinds ik mij spiritueel verder ontwikkel en merk dat de maan hierin een rol speelt de artikelen van Natasja op de site van vollemaankalender. Ik had het gevoel: “ik moet haar spreken” 🙂 en dat is een goede keuze geweest. 

Met Natasja heb ik een heel bijzonder en mooi gesprek gehad via videobellen (een reading geboekt op haar website). Het was zo puur en herkenbaar allemaal. Wat Natasja kan en vertelt is bijzonder. Haar kaarleggingen kloppen, het past precies bij mijn tijdlijn, wat ik beleefd heb en waar ik nu middenin zit. Het voelde als een warm bad. Ik ga ook zeker weer een nieuwe reading inplannen met de tijd. 

Natasja helpt met het geven van inzicht, in jezelf maar ook in hoe energie werkt en de spirituele wereld werkt. Mocht je ergens mee zitten dan voel je je na een gesprek een stuk lichter en positiever om er weer tegenaan te kunnen. Er is niet overal antwoord op, dat hoeft ook niet en kan niet, maar het geeft absoluut meer inzicht. Als we alles zouden weten zou het ons teveel beïnvloeden in het “nu”. 

Natasja zorgt voor handvatten waarmee je verder kan bouwen en daarnaast een stukje herkenning, want: jij bent gelukkig niet de enige die dingen aanvoelt en meemaakt op spiritueel vlak, er zijn mensen wie dat ook voelen net als jij :-). Daarin zit een verbondenheid die erg mooi is. 

Dankjewel lieve Natasja, jij hebt echt een bijzondere gave en ik weet zeker dat je zoveel mensen helpt… meer dan je je kunt voorstellen.

Heel veel liefs Yvonne (2022)

Lieve Natasja,

Graag wil ik je bedanken voor de mooie oprechte reading die ik pas geleden van jouw heb mogen ontvangen.

Je eerlijke en duidelijker uitleg van de kaarten over mijn tweelingzielenproces, 

hebben mij mooie inzichten gegeven over waar nog los gelaten en geheeld mag worden.

De reading was heel herkenbaar en voelde vertrouwd aan.

Groetjes, liefs Monique (2021)


Mijn ‘Twinflame Love’ reading laten doen bij Natasja van Twinflame Rollercoaster Life.

Voor iemand die mij niet kent heeft ze dit super gedaan! Alles was volledig juist! Ben hier zeer tevreden van! Een echte aanrader! 🙏🏼❤️

Chiara van Waes. (2020)