Hola,

Ik ben Natasja Aaldering en ik woon in Kampen met mijn kat Pip. Ik zit inmiddels alweer tien jaar in het tweelingzielenproces met inmiddels een derde tweelingziel.

Mijn leven is door mijn tweelingzielenproces de afgelopen jaren (zacht uitgedrukt) best wel een rollercoaster. Vandaar de naam ‘Twinflame Rollercoaster Life’.

Sinds 2019 heb ik mijn draai en rust gevonden in mijn eigen TZ proces. Daardoor besloot ik te beginnen met een Instagram– en Facebook-account om van me af te schrijven/posten.

Lees hier mijn blogs en artikelen

Daar kwam al snel een aantal spirituele cursussen, het leggen van kaarten op mijn YouTube-kanaal en het geven van persoonlijke readingen bij.
In juli 2020 ben ik mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Twinflame Rollercoaster Life en een jaar later in de zomer van 2021, begon ik met een 5- jarige bij opleidingscentrum Ishtar tot astrologe.
Daar komt nog bij, dat ik artikelen over en voor tweelingzielen schrijf als gastredacteur bij VolleMaanKalender.nl.

Dit doe ik allemaal naast mijn reguliere baan, op een bouwproject als gastvrouw, waar ik ook met veel plezier werk en dit ook een bijdrage levert aan mijn ‘spirituele’ ontwikkelingsproces, maar wat mij tegelijkertijd met beide voetjes in de klei houdt.

Van mezelf leren en mogen houden ‘het’ er mogen zijn, samen met het helpen van andere mensen met hun tweelingzielenproces en spirituele ontwikkeling, op mijn eigen unieke manier, is mijn (ziels) missie.

Ik ben zelf nog volop in ontwikkeling in mijn proces en met mijn bedrijf. Er is een prachtig kaartendeck in de maak ‘Twinflame Moonmessages’

Dus hou mijn website en socials in de gaten voor de nieuwste updates…

Heel veel liefs van Natasja