Ik begin met bloggen in maart 2023, terwijl mijn tweelingzielenreis alweer terug gaat naar het jaar 2012/2013. Ik schrijf natuurlijk al een tijdje artikelen over de huidige energie en de maan(standen) en daar de uitwerking van, doe persoonlijke readingen en heb een YouTube-kanaal waar ik zo nu en dan een video on-line zet.

Ik ben eigenlijk altijd heel voorzichtig geweest met het delen over mijn eigen reis, omdat ik dicht bij mezelf wil blijven over wat ik deel, maar vooral ook over hoe ik iets deel of overbreng over mijn tweelingzielenproces. Het was voor mij een beetje zoeken, vooral een zoektocht naar mijzelf….💜

Maar ik besefte mij tot voor kort, dat het juist zoveel anderen kan helpen mijn verhaal/reis of een deel daarvan te delen. In de persoonlijke readingen die ik doe, deel ik ook vaak de hele praktische dingen die bij een tweelingzielenproces (kunnen) horen. De alledaagse processen en wat erbij komt kijken als je een tweelingziel hebt (in deze tijd vooral) is al een zoektocht op zich.

Ik kan er zelf inmiddels een boek over schrijven (wie weet😜).

Ik heb vanaf 2013 tot op de dag van vandaag bijna altijd te maken gehad met een tweelingziel in mijn fysieke buitenwereld (dit zijn dan wel drie verschillende personen).

Je hoeft absoluut niet te resoneren met mij, iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen en ik vind dat je ten alle tijden bij jou eigen gevoel en jezelf moet blijven! Mijn doel met deze blog is vooral andere mensen helpen met mijn eigen ervaringen en verhalen. Waarmee ik misschien toch iets bij je open wat jij kunt meenemen in je eigen proces.💜🙏🏼

Alvast veel leesplezier!

Liefs Tassie

Misschien wil je dit ook lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *