In een basis Astrologie reading duid ik in je geboortehoroscoop de zon,maan en de ascendant in het teken en de huizen. De basis astrologie reading is een mooie manier om kennis te maken met astrologie en jezelf op een ander (bewustzijns) niveau te leren kennen.

Samen met de zon, maan en ascendant en de bijbehorende elementen (vuur, water, aarde, lucht) kun je al heel veel te weten komen over jou persoonlijkheid, doormiddel van een basis astrologie reading.

De zon in jou geboortehoroscoop geeft aan wie jij bent als persoon. De maan staat voor jou innerlijke wereld, je gevoelsleven. De ascendant in je horoscoop is het punt waar de zon op komt (rising) en geeft aan wat jij laat zien aan de mensen om jou heen. (Het is eigenlijk het laagje of de aura om je heen.)

Ik geef hier middels een YouTube filmpje van ongeveer 15 min uitleg en inzichten over jou geboortehoroscoop in de basis en op gevoel zal ik ook met mijn kaarten werken. De informatie (horoscoop formulieren) krijg je ook meegestuurd in een PDF bestand.

🪐✨Een basis Astrologie reading boeken✨🪐

Een ✨ASTROLOGIE READING✨ (basis) kost €20,-. Je ontvangt jouw persoonlijke reading in een filmpje van circa 15 minuten, binnen 2 weken via een besloten You Tube link.
Je kunt jouw reading boeken in de webshop

Mijn respons is altijd binnen 48 uur!  Mocht je binnen dit tijdsbestek niks hebben ontvangen, dan kan het zijn dat mijn mail in je spambox is beland.

Liefs van Natasja